-
Сб. 25 Лютого 2017
Кейк Aplle, Поліно фрамбуаз-шоколад, Кейк Фісташка-мандарин ...
З 25-го до 26-го лютого у Чернівцях за адресою: вул.Головна 179 проведуть майстер-клас із приготування французьких десертів.
Викладач: Дмитро Дударенко — шеф-кондитер, шоколадьє київського ресторану "Підкова", засновник і бренд-шеф онлайн-кондитерської "Paris", учасник Біскотті, шеф-кондитер — 2015. Призер в номінації "Art class" на чемпіонаті Best cook fest.
У програмі майстер-класу:
— Кейк Aplle (яблучне конфі, шоколадне пісочне тісто, мус з молочним шоколадом, дзеркальна глазур з чорним леопардом);
— Opera (бісквіт Джоконда зі спеціями, апельсин-маракуя кюлі, карамельний мус і просочення grand marnier);
— Поліно фрамбуаз-шоколад (шоколадний бісквіт з кокосовим кроканом, малиновий крем з шоколадним мусом);
— Кейк Фісташка-мандарин (фісташка дакуаз, екзотичне кюлі з мандариновим мусом);
— Macarons (мигдальне печиво Макарон з вишнево-шоколадним ганашем з розмарином);
— Шоколадний тарт (шоколадний ганаш з корицею і анісом, збитий завелюрений ганаш, шоколадне Шаблі).
Формат навчання: учасники долучаються до приготування десертів, отримують робочий зошит з рецептами, після майстер-класу забирають з собою солодкі коробочки.
Більше подій у рубриці "АНОНСИ".