Фото: інстаграм/Бакара
Адміністрація закладу повідомила 16 квітня у соцмережі інстаграм, що з моменту отримання першого звернення тісно співпрацює з Центром контролю та профілактики хвороб у Чернівецькій області, дотримуються всіх їхніх вказівок та рекомендацій. Проведені дослідження не виявили проблем у змивах поверхонь та аналізах персоналу, пише Медіа агентство АСС.
Наші новини є у Facebook
Проте були виявлені певні ознаки присутності бактерій групи кишкової палички, зокрема у стравах, у яких присутня курка та сирний соус, йдеться у дописі адміністрації закладу.
- вилучили та утилізували продукцію: всю продукцію, що знаходилась у двох закладах, було вилучено та відправлено на утилізацію;
- зробили ретельне генеральне прибирання та дезінфекцію всіх приміщень відповідно до рекомендацій;
- лабораторне дослідження продукції: щотижнево будуть відправляти на лабораторне дослідження всю продукцію для забезпечення її безпеки та якості;
- технолог-аудитор: посилили заходи безпеки і контролю в роботі закладів завдяки новій посаді - технолог-аудитор. Ця особа буде відповідальною за перевірку дотримання всіх санітарних норм і проведення внутрішніх аудитів для забезпечення безпеки та якості продуктів.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами