А ще цьогоріч є багато натуральних соусів і приправ. Попит на них – чималий.
Наталія та Юрій зі Стрия привезли на продаж соуси із ревеню, агруса, імбиря та вишні. Їх можна додавати до будь-яких страв.
- Є більш солодкі соуси, а є – гострі. Хто як любить. Важливо – всі вони натуральні, - кажуть продавці. – Уперше беремо участь у Петрівському ярмарку. Але вже другий день поспіль у нас є чимало відвідувачів. Вартість соусів та приправ – від 25 до 200 гривень. Привезли до Чернівців і родзинку власного виробництва – «Бандерівську аджику». Вона дуже міцна. Мало хто наважується спробувати. Але у подарунок купують.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами