Олена з міста Самбір обрала смарагдовий кольором свого весілля. Наречена та її коханий Юрій зіграли найдорожче весілля програми, адже бюджет свята склав майже 300 тис. грн. Конкурентки Олени провели «інспекцію» весільного столу та спробували знайти недоліки в частуваннях, якими заможні молодята пригощали гостей. «Родзинкою» весілля Олени та Юрія було ефектне бармен-шоу.

У новому випуску програми також вийшла заміж жителька «клубної столиці України» Одеси Ірина. Дівчина працює МС у нічних клубах,  а отже, знає, як влаштувати незабутнє свято. Ірина та її наречений Максим запросили на своє весілля справжнє травесті-шоу.

Віталія з села Молодків Івано-Франківської області та її наречений Павло впевнені: щоб зробити найкраще свято, не обов’язково витрачати чималий бюджет. Пара зіграла традиційне сільське весілля, де гостей розважав фольклорний колектив, а гуляння тривали до ранку. Особливістю сільського весілля Віталії та Павла стали живі метелики, які літали по залі та створювали романтичну атмосферу.  

Цікаво, що Павло на чотири роки молодший за Віталію, проте, як відомо, вік для кохання – не завада. 

Конкуренцію дівчатам склала наречена з «міста кохання» Чернівців Тетяна. Дівчина знається на весільній моді, а тому для свого омріяного дня обрала сукню з найкращого магазину міста. 

Кохання Тетяни та Романа почалось на роботі, а пропозицію своїй коханій чоловік зробив під час відпочинку на курорті Єгипту. Прогулюючись по узбережжю, роман став на одне коліно, освідчився Тетяні та подарував найдорожчу обручку, яку зміг знайти.  

Щоб розважити гостей на своєму весіллі, Тетяна та її коханий Роман запросили їх до зоопарку, а музичну програму святкування склав чималий барабанний оркестр.

 

Нагадаємо, за умовами програми, чотири наречені по черзі відвідують весілля одна одної та оцінюють красу весільної сукні, оригінальність меню та місця проведення, а також загальне враження від свята. Дівчина, чиє весілля отримає від конкуренток найбільше балів, вирушить у весільну подорож до теплої країни разом зі своїм коханим.

Читати ще: Олеся Степан-Гілюк з села Підзахаричі, Чернівецької області, разом із чоловіком перемогли у всеукраїнському проекті "4 весілля".

Зрештою, у соцмережах вже повідомили, що наша пара у цьому проекті таки перемогла.