З початку березня у Чернівецькому вищому комерційному училищі ДТЕУ постійно готують для передової, про це кореспондентові Медіа агентства АСС розповів директор навчального закладу Микола Кирилюк.
Новини Медіа агентства АСС є у Viber
Позаяк навчальний заклад випускає спеціалістів: кухарів, кондитерів, офіціантів, барменів, тут займаються випуском готової продукції. Тому з початку війни працівники навчального закладу активно включились до волонтерської роботи. Готують переважно те, що замовляють військові з фронту, каже Микола Кирилюк.
Замовлення з передової благодійникам Чернівецького вищого комерційного училища ДТЕУ передають волонтерські організації, які ж і займаються доставкою продукції.
За пів року повномасштабної війни вже виготовили та передали на фронт: 40 кг крафтової ковбаси, 50 кг гречаників, 335 кг печива, 13 018 буханок хліба, 8 123 банок м’ясних тушкованок, розповів директор закладу.
Благодійники переважно закуповують продукти самостійно, проте муку та крупи отримують від організацій та фірм, які надають продукцію задля благої справи задарма.
Дізнавайтесь інші новини Буковини.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами