На Закарпатті запроваджують режим посиленої охорони кордону. Найближчим часом його можуть запровадити і на Буковині. До таких дій Держприкордонслужба вимушено вдається через загострення ситуації із контрабандистами, передає прес-служба ДПСУ, пише 5 канал. 

Вночі, під час затримання контрабандистів,ті автомобілем збили прикордонника. Військовослужбовця із тяжкими травмами доправили до реанімації, наразі він у комі.

Читайте також: Підробили документи: три тонни тюлі вилучили на кордоні

Прикордонники Румунії затримали двох осіб та 10 пакунків тютюнових виробів. Під час пошуків спільників вже на українській території, неподалік річки Тиса, працівники ДПСУ затримали чоловіка в гідрокостюмі та з великою сумою готівки. Його спільник, втікаючи від правоохоронців, наїхав на начальника прикордонного відділу "Ділове".

"Автомобіль "Ауді", яким здійснено наїзд на прикордонника затримано, сам водій з місця втік, його особу попередньо вже встановлено. Спільно зі співробітниками Національної поліції тривають подальші пошукові заходи. Дії водія підпадають під ознаки правопорушення передбаченого ст. 345 КК України "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу", – повідомили у відомстві.

Вам буде цікаво: Встановили осіб, які напали на буковинських прикордонників (ВІДЕО)