Програми всіх чотирьох «слуг народу» об'єднує кілька стандартних для партії обіцянок: втілити курс президента Володимира Зеленського, домогтися притягнення чиновників до відповідальності за незаконне збагачення, сформувати уряд народної довіри, домагатися скасування недоторканності депутатів, добиватися спрощення процедури імпічменту президента, бути доступним для виборців і регулярно звітувати перед ними тощо.

Народний депутат Олена Лис особисто від себе обіцяла внести законопроект «Про введення базової зарплати педагогів на рівні трьох мінімальних» і «Про створення Національного агентства кваліфікації працівників освіти». Також Лис обіцяла ініціювати розробку і впровадження нової транспортної схеми у Чернівцях, вирішувати в місті проблему очисних споруд. Ще в її планах внести законопроекти, які очистять країну від стихійних сміттєзвалищ.

Читати ще Буковина у Верховній Раді: хто увійшов до об’єднання

Мажоритарники Чернівецької області, зокрема, обіцяли розвиток зеленого туризму, вирішення проблеми зі сміттям та відкриття міжнародних пунктів пропуску.

Максим Заремський теж обіцяв внести до Верховної ради низку законопроектів: про забезпечення державної підтримки розвитку «зеленого туризму» в гірських районах, про зниження податкового навантаження на малий і середній бізнес, про пільгове оподаткування для підприємств, що займаються глибинною переробкою деревини. Крім того, мажоритарник обіцяв виборцям домагатися збільшення держфінансування інфраструктури краю і підтримувати розвиток «зеленого туризму» в гірських районах області.

У Георгія Мазурашу в програмі є розпливчаста обіцянка внести до парламенту законопроекти про професійний спорт, про фізичну культуру і спорт. Серед більш конкретних планів – домогтися відкриття міжнародного пункту пропуску «Дяківці», домогтися на законодавчому рівні вирішення проблеми сміття, домогтися стимулювання розвитку фермерства. Безпосередньо мешканцям округу нардеп пообіцяв домагатися створення нових робочих місць і залучати інвестиції та субвенції для будівництва дитячих садків, спортзалів.

Валерій Божик виборців обіцянками не надто балує, у нього їх 25 і з них лише 3 відрізняються від стандартної програми «Слуги народу». Нардеп обіцяв особисто зареєструвати законопроект про освіту в селі, який передбачає оснащення всіх шкіл сучасною технікою. Також пообіцяв особисто зареєструвати законопроект про захист і допомогу виробникам сільськогосподарської продукції. Є ще обіцянка готувати законодавче запровадження високих стандартів життя.