Родина вже посмакувала солодким та кориснисм фруктом з динного дерева. Папая родом із тропіків Америки. Столяру із Кам`янки Івану Галіпу вдалось виростити дерево у своїй термотеплиці.
Папая містить бета-каротин, вітаміни групи В, а також вітаміни А і С. Великий вміст вітамінів, калію, магнію та інших поживних речовин надає нашому організму сил і бадьорості.
Незважаючи на свій солодкий смак, папая містить небагато калорій, що робить її чудовою їжею для тих, хто хоче схуднути. Ще здавна папаю використовували індіанці для очищення кишечника.
Фрукт зазвичай, розрізають навпіл, видаляють насіння, а потім вирізають м'якоть і ріжуть на шматки. Найкраще цей фрукт смакує, якщо його побризкати лимонним соком. Папайю можна додавати в салати, джеми та інші консерви.
У теплиці Івана Галіпа ростуть десятки видів екзотичних рослин . Садоводу вже вдалось зібрати 500 кілограмів бананів.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами