24 квітня, вранці на пульт центрального пункту спостереження надійшло повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації на охороняємому об’єкті в селі Опришени. Група реагування Управління поліції охорони в Чернівецькій області негайно вирушила за адресою. Обстеживши територію, поліцейські охорони виявили, що у сусідньому магазині, який не перебував під охороною, розбите металопластикове вікно.

Під час подальшого огляду, працівники Управління поліції охорони в Чернівецькій області спільно з поліцейськими Глибоцького відділення поліції, у приміщенні крамниці виявили 40-річного жителя села Турятка. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, до того ж біля нього правоохоронці виявили порожні пляшки від спиртного, розкиданий товар, цигарки тощо.

Поліцейські охорони Буковини затримали у крамниці п"яного грабіжника

Тож хтозна, скільки б ще майна пошкодив зловмисник, викрав або просто пропив, як би не професійні дії поліцейських та встановлена система охоронної сигналізації.

Затриманого правопорушника поліцейські охорони передали слідчо-оперативній групі Глибоцького відділення поліції для подальшого документування його протиправної діяльності.

Поліцейські охорони Буковини затримали у крамниці п"яного грабіжника

Управління поліції охорони в Чернівецькій області.