Волонтер з Сокирян Шевчук Світлана організувала з учнями Сокирянського ВПУ приготування страв для воїнів АТО. Для учасників бойових дій в зоні АТО, бригади №80, що біля Світлодарської дуги, в Донецьку, накрутили 14 відер дуже смачних українських голубців з фаршем та наліпили 6 відер вареників. Про це повідомляє Північно- бессарабський портал.
Готували з великим бажанням та ентузіазмом учні 39 групи «кухарі; кондитери» та учні 44 групи «кухарі; офіціанти» під керівництвом своїх майстрів виробничого навчання – Кушнір Валентини Петрівни та Нагірняк Анастасії Григорівни.
Незабаром страви відправляться до бійців на передовій.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами