І зробити це у новій ресторації, яка так і називається «М’ясо та вино». Як ви зрозуміли з назви – головна «фішка» закладу – м’ясні страви. Але це ще не все: для приготування цих кулінарних шедеврів шеф-кухар ресторану використовує м’ясо, яке доставляють з Нової Зеландії, Австралії та США. Так, тут готові здивувати вибагливих чернівецьких відвідувачів!
Стейк рібай з м’яса Black Angus (зернове вигодовування, Австралія), клаб- стейк з м’яса Black Angus (зернове вигодовування, США), каре ягняти, запечена бараняча нога з картопелькою та овочами гриль… І усе це за келихом гарного вина, що допоможе відкрити феєрію смаку основної страви. Ресторація «М'ясо та вино» пропонує скуштувати цей напій зі Словенії. Його створюють у невеличкій домашній винарні, тож відмінні нотки ви відчуєте вже з першого ковтка. До речі, до кінця цього року діє спеціальна пропозиція: при замовленні на суму від 500 грн – келих вина у подарунок. Якщо ваш рахунок понад 2500 грн – отримуєте цілу пляшку!
Звісно ж не одним м’ясом та вином пригощатимуть у закладі: салати, різноманітні гарніри та супи теж є у меню.
У ресторації можна не лише прийти на обід чи то вечерю. Тут також можна замовити проведення передноворічного корпоративну. Якщо у вас невелика компанія до 20 чоловік, вам хочеться чогось новенького – тоді сміливо замовляйте гуляння у «М'ясо та вино». Музичний супровід обирайте на власний розсуд, а страви до смаку. Створіть для себе затишну закриту вечірку, щоб весело провести старий рік у компанії друзів та колег!
Замовити столик можна за адресою: вул. І. Богуна, 24. Деталі за телефоном 068 1978612
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами