Та, як не дивно, у процесі боротьби з зайвими сантиметрами з таким раціоном ми не завжди отримуємо бажаний результат. Причиною може бути споживання овочів, що містять у собі велику кількість крохмалю.
Річ у тому, що під дією травних ферментів крохмаль розпадається на цукор. Своєю чергою це провокує викид інсуліну і посилене відчуття голоду. Через це ми починаємо їсти більше, щоб компенсувати перепади цукру. І, як ви розумієте, усе це сповільнює процес схуднення.
Гарвардська школа охорони здоров’я в рамках власного дослідження встановила реальний зв'язок між деякими видами овочів та набором ваги.
Одразу ж хочемо зазначити, що повністю виключати їх з власного раціону не доцільно, адже усі вищезгадані продукти містять велику кількість вітамінів і мінералів. Їх тимчасово можна замінити на броколі, болгарський перець, моркву та цукіні. Або просто споживати їх у меншій кількості.
Читайте також: Схуднення влітку: які продукти варто додати до свого раціону
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами