Це дійсно дуже смачний десерт. До речі, ви можете приготувати його прямо у себе на кухні! Є доволі простий рецепт, який дозволить вразити близьких своїми кулінарними навиками, і при цьому не простирчати на кухні пів дня передає tsn.ua
Отож, у вас мають бути наступні складники:
500 г жирного сиру (бажано домашнього);
100 г вершкового масла;
3 яйця;
100 г родзинок;
100-150 г цукру;
2 столових ложки манки і кукурудзяного крохмалю;
цедра 1 лимона;
50 г рому або коньяку.
Для поливки:
100 г чорного шоколаду,
50 г молока
та 20 г вершкового масла.
Якщо всі інгредієнти є в наявності – починаємо готувати!
Читати ще: У Чернівцях встановили смачний рекорд: виготовили найбільший в Україні сир.
Промиті у теплій воді родзинки заливаємо гарячою водою і залишаємо на півгодини. До речі, щоб страва стала ще ароматнішою після промивання їх можна замочити в будь-якому алкоголі.
Тим часом у блендер з насадкою-ножем закидаємо цукор із маслом, цедру, сир та яйця на 3-5 хвилин. Ці складники повинні перемішатися до однорідної маси. Додаємо манну крупу і крохмаль і знов вмикаємо блендер на декілька хвилин.
До усіх цих складників закидаємо просушені родзинки, ретельно перемішуємо та викладаємо у форму. До речі, її варто прокласти пергаментом, та змастити маслом.
Наступний крок – відправляємо наш кулінарний шедевр до духовки, прогрітої до 180ᵒС на 30-40 хвилин, до утворення золотавої скоринки. Щоб сирник «тримав» форму – не діставайте його одразу ж з духової шафи – лишіть ще на годинку-пів. Звісно ж при вимкненій духовці!
Щоб приготувати поливку ставимо до мікрохвильової печі чорний шоколад, молоко та вершкове масло. Розтоплюємо інгредієнти короткими імпульсами по 5-10 секунд постійно помішуючи до однорідної маси.
А далі найприємніше: поливаємо сирник і смакуємо!
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами