рецепт Олів’є
Для його приготування вам необхідні наступні інгредієнти:
Для початку великі креветки поріжте, а невеликі залишіть цілими.
В окремому посуді зваріть до готовності моркву та картоплю. Господиням на замітку: якщо до моркви додати у воду дрібку цукру - вона буде смачнішою.
Для полегшення процесу очистки, картоплю та круто зварені яйця варто відразу опустити в холодну воду, передає Сегодня
Наступний крок – дрібно поріжте картоплю, моркву та огірки. Усі ці інгредієнти покладіть в салатник разом з креветками. Сюди ж додайте натерті яйця та горошок. Додайте сіль за смаком та заправте майонезом. При подачі на стіл можна прикрасити салат зеленню.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами