Тому пропонуємо вам кілька нових варіацій цієї страви, щоб ви могли здивувати своїх гостей! Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на cosmo.com.ua.
Це геть не бюджетний варіант, проте такий салат точно стане окрасою новорічного столу. Для нього необхідно підготувати такі продукти:
4 картоплини
2 морквини
2 маринованих огірків
1 цибулину
1 банку консервованого горошку
2 яйця
2 ст. л. червоної ікри
200 г копченої червоної риби (сьомга, лосось)
200 г майонезу
сіль за смаком
Відварені картоплю, яйця, моркву, а також огірки, цибулю та червону рибу необхідно порізати невеликими кубиками. Усе це відправляємо у миску, куди також додаємо горошок, ікру та майонез. Не забудьте додати сіль за смаком та добре все перемішати.
Інгредієнти: ті ж що і в попередньому рецепті (окрім горошку). Тільки додайте ще два яйця, а ікру та рибу замініть на пів кілограма креветок.
До нарізаних кубиком відварених овочів та яєць додаємо огірки, й дрібно нарізану цибулю.
Тим часом у киплячу воду на кілька хвилин опускаємо креветки. Після цього даємо їм трохи вистигнути, очищуємо та нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо до решти інгредієнтів. Заправляємо салат майонезом, солимо, прикрашаємо креветками, зеленню і половинками яєць.
Отримуйте новини в Telegram
Інгредієнти:
3 картоплини
250 г ананасу (свіжого чи консервованого)
половинка цибулини
1 відварене куряче філе
200 г майонезу
Сіль за смаком
Овочі та м'ясо нарізаємо маленькими кубиками, подрібнюємо ананас. У салатниці інгредієнти перемішуємо, додаємо сіль за смаком, майонез і ще раз усе перемішуємо.
Інгредієнти:
4 картоплини
1 морквина
200 г печериць
1 цибулина
4 солоних огірків
1 банка консервованого горошку
150 г майонезу
сіль за смаком
Як і в попередніх випадках нарізаємо відварені овочі та яйця. Додаємо до них нарізані огірки, гриби та подрібнену цибулю. Додаємо також у салат горошок, заправляємо майонезом та солимо за смаком.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами