Згадати, приміром, салат з крабовими паличками…
Так от, коли купуватимете наступного разу смаколик – зверніть увагу на те, з чого саме його виготовлено. Серед складників, в ідеалі, має бути 30% сурімі, 30% води, 30% крохмалю (кукурудзяного чи картопляного), 10% домішок сої та спеції. Крабового м’яса зазвичай близько 5 %.
Проте, якщо серед складників вказано барвник Е-171 та фосфати – покладіть продукт назад на полицю! Про це пише ІА АСС з посиланням на lifestyle.segodnya.
Дивіться нас на YouTube
Перевірити якість крабових паличок можна і вдома. Для цього переламайте паличку – якщо вона надто ніжна, то крохмалю в ній більше, ніж риби. Продукт гарної якості повинен бути соковитим, легко надрізатися і не втрачати своєї форми.
Читайте також: Новорічний стіл 2021: які страви не слід готувати
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами