А головною стравою у цей період, традиційно, виступають млинці. Як приготувати цю звичну нам страву, але зробити її цікавою? Секретами ділиться портал nv.ua
Для їх приготування вам знадобляться:
2 яйця
Склянка молока
2 склянки води
2-3 склянки пшеничного борошна
3 ст. л. цукру
1 ст. л. звичайної соняшникової олії
Починаємо приготування. Закип'ятіть очищену воду. Яйця розділіть на жовтки та білки; окремо збийте за допомогою міксера. Збиті жовтки додайте до окропу та ретельно перемішайте. Далі влийте сюди холодне молоко, додайте цукор та збиті білки. Після того, як змішаєте усі ці інгредієнти, починайте потроху вводити борошно. Збийте отримане тісто міксером на низьких обертах, щоб утворилася однорідна густа консистенція. Додайте сюди рослинну олію та ще раз змішайте ложкою або виделкою. Смажити млинці варто на розпеченій сковороді, попередньо змащеній маслом.
Це - млинці на французький лад. Для їх приготування вам знадобиться:
1 склянка пшеничного борошна
2 склянки молока
3 яйця
2 ст. л. вершкового масла
1-2 ст. л. цукрової пудри
Дрібка солі
Змішайте цукрову пудру з борошном, додайте дрібку солі. Окремо збийте яйця з молоком. З'єднайте суміші та за допомогою міксеру на низькій швидкості доведіть до однорідної консистенції. Сюди влийте попередньо розтоплене і охолоджене до кімнатної температури вершкове масло, та продовжуйте перемішувати. Якщо хоче зробити млинці менш жирними, то додайте рослинне масло не на сковорідку, а в тісто.
Для цієї страви необхідні такі складники:
300 г Суміші для випічки без глютену (її можна замінити рисовим або кукурудзяним борошном)
700 мл мигдального молока
50 г цукру
Дрібка солі
Змішайте борошно, цукор та сіль, а потім влийте сюди ж мигдальне молоко. Ретельно перемішайте за допомогою міксера (щоб не було грудочок). Перш ніж почати смажити млинці, залиште тісто на п'ять хвилин. До речі, смажити бажано без олії.
Приготуйте:
280 г борошна
250 мл молока і стільки ж води
3 яйця
5 ст. л. рослинної олії
100-150 г шпинату (свіжого чи замороженого)
1 ст. л. цукру
Дрібку солі
Яйця змішайте з цукром і сіллю, влийте молоко. Ретельно перемішайте. Додайте борошно і збийте все разом за допомогою міксера. Після - влийте воду і ще раз перемішайте. Наступний крок – підготовка шпинату. Попередньо вимите листя, подрібніть в м'ясорубці або за допомогою блендера. Отримане пюре додайте в тісто, перемішайте та залиште суміш на 15-20 хвилин. А далі можна смажити на розпеченій сковороді, попередньо змащеній олією.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами