Перенестися у дитинство, згадати традиційні буковинські новорічно-різдвяні смаколики пропонує своїм відвідувачам ресторація «Rita Steinberg».
Для того, щоб презентувати автентичні страви, підняли з архівів немало матеріалів з старовинними рецептами. В результаті їх вивчення та експериментів кухарів ресторації, з’явилися у меню нові, неперевершені страви:
Червоний борщ. І не простий, а заквашеним бурячковим квасом, що подається з квасолевими креплахами .
На Буковині гуску чи то качку традиційно готували до свят. А «Rita Steinberg» додала до свого різдвяно-новорічного меню гусячий галантин з пряним чорносливом та маїною з білими грибами та качине філе, з томленою у червоному вині з прянощами ґутеєю.
Які ж свята без салату «Олів’є»? Кожна господиня видозмінює цей рецепт, а от «Rita» вирішила пригостити Вас справжнім старовинним: свіжий огірок, варена картопля, каперси, маслини, смажений рябчик, паюсна ікра і це все приправлене майонезом на перепелиних яйцях власного виробництва.
Традиційні єврейські вареники-крейплах з гарбузом і путильською бринзою, які подаються з томленою у чорносливі телятиною; холішкес (голубці по-єврейськи), масгуф-аурата, печена в хоспері з томатами, порою та лимоном - це все неймовірно смачно! Повірте, Вам є що скуштувати у ресторації на Університетській, 48!
А що ж на десерт? А на десерт - крем-брюле з солодовими крихтами та свіжими фруктами, медівник з прянощами та цинамоном .
Хочете відчути феєрверк емоцій? Тоді радимо обов’язково скуштувати «Ой-вей dessert» «Три горішки для Попелюшки» - це поєднання смаку та ностальгії, що перенесе Вас у казкове дитинство! А його подача ... це справжнє шоу на тарілці!
Бронюйте свій столик за телефоном 050 414 0909 та заходьте до «Rita Steinberg» на Університетську, 48, щоб насолодитися автентичними святковими стравами нашого краю!
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами