Нещодавно на офіційному Instagram-акаунті королівської родини було опубліковано цікавий пост: кондитер королеви Єлизавети II поділився рецептом її улюбленого пасхального печива, передає Космо. А ви готові приготувати королівські солодощі у себе вдома?
Для основи:
350 г борошна
5 г соди
10 г меленого імбиру
5 г кориці
125 г не солоного вершкового масла
175 г коричневого цукру
1 яйце
60 г світлої патоки
Отримуйте новини в Telegram
Для глазурі:
2 яєчні білки
600 г цукрової пудри
харчовий барвник
Для початку поєднайте борошно, соду, імбир та корицю. Сюди ж додайте нарізане кубиками вершкове масло і перемішайте до стану крихти. Додайте цукор, яйце, патоку і вимісіть добре тісто.
Розкачайте отримане тісто завтовшки 5 мм і спеціальними формочками виріжте бажані фігурки. Перекладіть їх на пергаментний папір та відправляйте до прогрітої до 170 C духовки на середню полицю. Випікайте печиво десь 12-15 хвилин.
Завершальний етап – приготування глазурі. Збийте білки, харчовий барвник і 600 г цукрової пудри та нанесіть суміш поверх охолодженого печива.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами