Та при цьому слід враховувати: чи встигнете ви все з’їсти? Ви ж не хочете отримати отруєння!?
Ми підготували для вас шпаргалку: скільки часу новорічні страви будуть безпечними:
Олів’є. Заправлений салат може зберігатися до 4 годин (навіть в холодильнику). Якщо ж ви будете заправляти його щораз порційно (а також додавати такі інгредієнти як цибулю та огірки) – то «термін його життя» продовжується до 40 годин.
Салат з крабовими паличками – 24 години в заправленому вигляді й і 48 години без соусу.
Оселедець під шубою – 24 години.
Салати з маринованих, солених та квашених овочів – 36 годин.
Фаршировані яйця - 2-3 дні (за умови, що вони були добре проварені).
Холодець – 3-4 доби.
Смажене м'ясо та птиця – 42 години.
Паштети – 36 годин.
Смажена та тушкована риба - 36 годин.
Червона ікра – 5 діб.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами