Цей вид морозива у 1922 році запатентував власник магазина солодощів з містечка Онава (США) Крістіан Нельсон. Одного разу, він став свідком однієї сцени в магазині, коли дитина болісно довго вибирала, що купити: шоколадний батончик або ж морозиво.
Нельсон довго думав про те, як поєднати шоколад і морозиво в одному цілому. Одного разу його експеримент «одягнути» морозиво в шоколад вдався. А назвав він таке морозиво «Eskimo Pie» - «Пиріг ескімоса».
Головне правило справжнього ескімо — воно не може бути без палички. Існує безліч цікавих історій про це морозиво. Наприклад, кажуть, що паличка в ескімо з'явилася випадково. Ніби то кухар забув на холоді склянку соку із соломинкою. Потім побачили, що їсти морозиво так зручніше й вирішили використовувати її і в ескімо.
Отримуйте новини в Telegram
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами