Проте слід пам’ятати, що страва не буде такою смачною, як би нам хотілось, якщо правильно не приготувати її основний інгредієнт – пшеницю. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на life.nv.ua.
Почнемо з того, що вона може бути як шліфованою, так і не шліфованою. Й обидва види пшениці ми сміливо можемо використовувати під час приготування куті. Зверніть увагу: шліфована буде готова значно швидше (година-півтори) та й попередньо замовчувати її не обов’язково.
Якщо ж ви готуєте кутю з нешліфованої пшениці – обов’язково її замочуйте! Цей процес займе у вас мінімум дві години. Що буде, якщо не замочувати? Вам доведеться варити крупу майже 6! годин.
Наші новини є у Facebook
Як зрозуміти, що каша готова? Пшениця повинна стати м’якою, але не розвареною. До речі, за необхідності під час приготування можна доливати воду.
І ще одна корисна порада: додаючи сухофрукти, обов’язково попередньо залийте їх окропом, щоб розпарились, а мак замочіть на 30-40 хв.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами