Про це пише ІнформАгентство АСС з посиланням на lifestyle.segodnya.
І ось вам три простих рецепти:
Для цієї страви вам знадобиться 100 г гірчичного порошку і 200 мл розсолу.
У невеликій кількості розсолу розітріть просіяний гірчичний порошок. Коли отримаєте однорідну масу – додайте решту розсолу, пів столової ложки цукру, сіль за смаком та прогрійте гірчицю на водяній бані. Але слідкуйте, щоб суміш не закипіла! Після того, як ви прогріли гірчицю – відправте її на ніч у тепле місце, а зранку додайте 2 столові ложки оливкової олії – і можна приправляти нею страви.
Змішайте 3 столові ложки гірчиці та 150 мл гарячої води. Воду слід вливати частинами до отримання однорідної маси. Додайте 1 столову ложку цукру і ще раз ретельно перемішайте. Після цього додайте чайну ложку солі, 2 чайні ложки олії та 2 чайні ложки лимонного соку чи яблучного оцту. Залиште в теплому місці до того часу, поки ваш соус не вистигне до кімнатної температури.
Отримуйте новини в Telegram
Підготуйте 70 г насіння гірчиці. Половину - подрібніть у блендері, залийте 70 мл теплої води та добре перемішайте. Додайте 70 г порошку гірчиці та решту немелених зерен. Поступово додавайте воду, поки не отримаєте консистенцію сметани. Після сюди ж додайте 2-3 столові ложки меду, 1 столову ложку яблучного оцту та 2 столові ложки соку лимону. Ще раз ретельно перемішайте.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами