70 г свіжого базиліка
30 г просмажених кедрових горіхів
100 г 2-х видів твердого сиру (наприклад, "Парміджано Реджано", "Пекоріно", "Фіоре Сардо")
2 зубчики часнику
80 г оливкової олії холодного віджиму.
Новини ІА АСС є у Viber
Для початку промийте листя базиліку та висушіть його кухонним рушником. Тим часом у ступці розчавіть часник, кедрові горіхи та дрібку морської солі. Сюди ж додайте базилік та продовжуйте розмелювати все круговими рухами до отримання кремоподібної консистенції. Наступний крок – додавання двох видів натертого сиру. Продовжуйте розтирати товкачем до однорідності. А в фіналі – додайте оливкову олію.
Зверніть увагу: продукти повинні бути однієї температури! Овочі бажано розмелювати у ступці, а не блендером.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами