Ліза Глінська пропонує п'ять рецептів глазурі, які ви легко можете приготувати в домашніх умовах. Для прикрашання випічки рекомендує використовувати – подрібнені горіхи (фісташка), апельсинові, лимонні цукати, в'ялену вишню, сублімовану малину, горішки в карамелі, попкорн, сухі квіти, шоколадні фігури. Про це повідомляє агентство новин АСС з посиланням на 24 канал.
Фантазії немає меж. Обирайте, який вам до вподоби.
Інгредієнти:
– 120 грамів цукрової пудри;
– 30 грамів білка;
– лимонна кислота.
1. З'єднайте усі інгредієнти, збийте міксером або у чаші комбайна.
2. Задекоруйте паски, залиште на 20-30 хвилин при кімнатній температурі.
Фото: Pinterest
Інгредієнти:
– 150 грамів білка;
– 300 грамів цукру.
1. У мисці з'єднайте білок з цукром, поставте на парову баню, помішуючи, розтопіть цукор. Збийте у чаші комбайна білок з цукром.
2. Меренга застигає протягом 2-6 годин, не обсипається.
Інгредієнти:
– 180 грамів цукру;
– 70 мілілітрів води;
– 6 грамів желатина + 30 мл води.
1. У мисці з водою замочіть желатин.
2. З'єднайте воду з цукром, варіть та доведіть до кипіння сироп протягом однієї хвилини, додайте желатин, перемішайте. Збийте до однорідної консистенції. Глазур застигає протягом 10-12 годин, залишається м'якою.
Читайте також: Панеттоне та краффіни: що нового спекти до Паски
Фото: Pinterest
Інгредієнти:
– 60 грамів ягідного пюре (без кісточки);
– 120 грамів цукру;
– 5 грамів желатину + 25 мілілітрів води.
1. У мисці з водою замочіть желатин.
2. З'єднайте ягідне пюре з цукром, поставте на вогонь, розігрійте до розтанення цукру. Далі – додайте желатин, перемішайте, збийте до однорідної консистенції до повного застигання. Глазур застигає протягом 10-12 годин, залишається м'якою.
Інгредієнти:
– 100 грамів шоколаду;
– 10 мілілітрів рафінованої рослинної олії.
1. У каструлі розтопіть шоколад з олією.
2. Змастіть паску, задекоруйте горіхами або сублімованою малиною.
Читайте наші новини в Instagram
У мисці змішайте жовток з молоком, перемішайте до однорідної консистенції.
Задекоруйте квітами з тіста. Смачного!
Фото: Pinterest
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами