Так, кріп, як й інші овочі та фрукти, можна заморозити. І далі ми поговоримо про те, як правильно це зробити, пише ІА АСС з посиланням на Сегодня.
Насамперед, зелень варто ретельно промити та просушити.
Якщо хочете заморозити кріп цілим пучком, то приготуйте для цього невеликі пакети. Розкладіть кріп малими порціями (150-200 г максимум), не утрамбовуючи, та якомога щільніше зав’яжіть пакет. А далі – відправляйте до морозильної камери.
Таким же чином варто заморожувати і нарізаний кріп, який потім можна буде використовувати для приготування соусів, рагу та супів. До речі, для цього методу заморожування підійдуть також і мішечки з застібками.
Читайте ще: Дієтологиня розповіла про корисні властивості спаржі
Ще один варіант заморожування нарізаного кропу – у формах для льоду. Для цього зелень варто щільно утрамбувати в них та залити водою, а далі - відправити до морозильного відділу. Готові кубики пересипте в пакет із застібкою.
Важливо пам’ятати: заморожений кріп слід використати протягом півроку – року.
Отримуйте новини в Telegram
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами