Cлід зважати на те, що далеко не усі кабачки довго зберігатимуться. Від 3 до 5 місяців можуть витримати виключно пізні сорти.
Холодильнику. Для початку добре просушіть плоди та покладіть у пакети (поліетиленові, або паперові). Не забудьте зробити отвори для вентиляції.
Морозильній камері. Відправляти на зберігання кабачки слід у тому вигляді, в якому потім будете використовувати. Наприклад, для рагу чи супу – наріжте кубиками, для смаження - кільцями.
Чисті нарізані овочі заморозьте на піддоні чи дошці. А вже потім розкладайте у пакети і повертайте до морозильної камери.
Підвалі. В ідеалі температура повітря там повинна бути від 4 до 10°С, а вологість – близько 80%. І жодної плісняви!
Читайте також: Схуднення влітку: які продукти варто додати до свого раціону
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами