5 б'юті-засобів, які повинні бути в кожній косметичці

Серветки для зняття макіяжу. Щоб в будь-який момент зняти макіяж або підправити його, у вас завжди повинні бути в запасі серветки, які вмить допоможуть вирішити проблему: поодинокі зручно брати з собою, а велику упаковку можна зберігати в машині або в шухляді робочого столу.
Основа під макіяж природного тону. Спробуйте використовувати світловідбивальний продукт, який містить антиоксиданти і захищає шкіру від сонячних променів, а також легко розподіляється по обличчі. Вибирайте основу, яка підійде вашому типу шкіри та індивідуальним потребам.
Пудра. Засіб слід наносити на основу під макіяж або одразу на "голу" шкіру, аби вона мала гладкий та відпочилий вигляд. Щоб пудра дала ефектний результат, наносіть її професійним пухнастим пензлем.
Туш. Такий б'юті-продукт є мастхевом кожної косметички. За допомогою туші можна підкреслити погляд, освіжити образ, перетворити денний макіяж у вечірній.
Бальзам для губ. Косметичний засіб потрібен кожній дівчині в будь-яку пору року. Проте влітку варто вибирати бальзам для губ з SPF-захистом, а взимку – зі жирною текстурою. Використовуйте його протягом дня, оновлюючи за необхідності, приблизно кожні 2 години.