Завдяки зусиллям підприємців активно наповнюється державний бюджет. Більше ніж 3,5 мільйонів українців зайняті в торгівлі.

Після «гарячого» сезону продажів ті, хто знають, як купити дешевше і продати дорожче, для кого 5 чарівних букв SALE — не просто знижки, а робота без перерв і вихідних, люди, що вміють перетворити дешево і сердито на дорого і багато, приймають поздоровлення.

День працівників торгівлі — відмінна можливість прогулятися по магазинах. Хтозна, може, за привітання вам вдасться отримати знижку. Та не забувайте про засоби індивідуального захисту!

Читайте наші новини в Instagram

Також цього дня за церковним календарем – Собор Архангела Гавриїла. Архангел Гавриїл шанується як один з найголовніших ангелів і кілька разів згадується в Біблії. Саме він передбачив пророку Даниїлу, як складеться доля єврейського народу, повідомив мари про народження Христа. До слова, Гавриїл протягом всього свого життя перебував поруч з Марією і охороняв її.

26 липня також відзначають День есперанто. Саме в цей день у Варшаві творець мови Людвіг Заменгоф опублікував підручник з есперанто. Сьогодні есперанто говорять понад 2 млн. осіб.

26 липня День ангела відзначають: Гавриїл, Маркіян, Степан (Стефан), Юліан.