Через пандемію коронавірусу у турецьких готелях змінять систему харчування за принципом шведського столу на замовлення за меню.
Тепер туристи зможуть харчуватися лише a la carte, пишуть Факти.
"Донині концепція все включено та харчування за принципом шведського столу були популярними в туристичній галузі Туреччини… Десятки чи навіть сотні туристів вишиковуються у черги та набирають їжу зі стійок зі стравами… Тепер це втратило свою привабливість", – сказав голова Інституту світового туристичного форуму Булут Баджи.
Читати ще У Туреччині початок туристичного сезону перенесли на кінець травня
За його словами, зміна системи харчування на a la carte, матиме позитивні результати не тільки у розрізі боротьби з пандемією. Це також дозволить зменшити кількість відходів харчових продуктів та заощадити кошти.
Читайте наші новини в Instagram
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами