У кожного різні смаки на їжу, але сіль завжди залишається головним інгредієнтом у приготуванні тієї чи іншої страви.
Іноді, навіть солодкої, де головним виступає цукор, пише ukr.media, пише Медіа агентство АСС з посиланням на gazeta.ua.
Британські науковці впродовж дев'яти років вивчали питання впливу солоної їжі на людський організм. Вони дійшли висновку, що найшкідливішою їжею була та, яку люди солили після того, як її було приготовлено.
Фахівці обстежили 500 тисяч людей, які готували їжу різними способами і дотримувалися різних звичок у їжі.
Якщо солити їжу після того, як вона була приготована, це може призвести до передчасної смерті.
Тривалість життя чоловіків ще менша — вона скорочується на два роки на відміну від жінок, у яких термін знижується на півтора року. Якщо додавати спецію під час приготування їжі, вона не несе такої шкоди.
Отримуйте новини в Telegram
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами