Нагадаємо, про це повідомив виконувач обов‘язків голови держкомпанії Євген Кравцов під час презентації послуги 12 червня.
Презентація пройшла на першій платформі Центрального залізничного вокзалу у Києві, пише УП.Життя.
"На окремих маршрутах під час подорожі пасажирам буде доступний повноцінний сніданок і гарячий обід, зокрема перші і другі страви", – сказав Кравцов.
Оплатити послугу можна буде як готівкою, так і банківською картою.
Тестування розпочнеться в поїздах №81 Київ – Ужгород, №104 Київ – Маріуполь, №7 Київ – Івано-Франківськ, №749 Київ – Івано-Франківськ.
Кравцов написав у Facebook: "Замість борщу поки гаспачо, але є ще 2 види перших страв, смачні обіди та натуральні чаї і кава".
"Спробував нове меню з повноцінного гарячого харчування, яке запроваджуємо для своїх пасажирів. За кілька днів на 4-х поїздах, що їдуть зі столиці до Маріуполя, Івано-Франківська та Ужгорода, відтепер можна обирати їжу на власний смак", – похвалився він.
Керівник "Укрзалізниці" продемонстрував меню: "Ціни демократичні".
"Що важливо – придбати ланч-бокси можна буде вже при онлайн-покупці квитка. Згодом таку функцію плануємо запровадити і для інших позицій з меню", – зазначив Кравцов.
"Замовлення можна оформити на пасажирське місце по телефону, через офіціанта-стюарда або безпосередньо в спеціально обладнаному сервісному купе", – додав він.
Кравцов зазначив, що меню буде залежати від сезонності.
"Ще плануємо додати і українських страв. Асортимент відповідає найвищим стандартам, а упаковка буде підлягати повторній переробці", – наголосив він.
"Поки пасажирам будемо видавати спеціальний запитальник, в якому чекаємо ваші об‘єктивні відповіді про новий сервіс", – додав керівник УЗ.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами