Протягом вихідних, 9-10 грудня, на українців очікує певне потепління. Про це свідчить прогноз Укргідрометцентру, повідомляє 5 канал.

Так, у суботу у більшості регіонів країни буде сонячна погода. Температура коливатиметься у межах +3+9 градусів тепла. І лише на заході очікується дощ з мокрим снігом. Там стовпчик термометра покаже +4+7 градусів.

У столиці буде суха погода, вдень варто очікувати на +3+5 градусів тепла, у Чернігові - такі ж погодні умови. У Харкові дещо холодніше +2+4 тепла, але так само без опадів. На сході України температура коливатиметься від +2 до +5 градусів тепла.

В Одесі буде значно тепліше +8+10 градусів, а у Вінниці +4+6 тепла. Погода – безхмарна.

Натомість у Львові - +5+7 і дощі, а також мокрий сніг. В Ужгороді +3+5 із мокрим снігом та дощами, а у Луцьку дещо тепліше +5+7 градусів тепла.

Читайте також: Погода на Новий рік в Україні: прогноз синоптика

погода грудень

Натомість у неділю температура зменшиться. На заході очікують +1 градус тепла вдень. Там сніжитиме. У Житомирі до +2 градусів тепла вдень також зі снігом. У столиці +1+3 градуси із мокрим дощем та снігом. На півдні буде традиційно тепліше +7+9, однак із дощем , а на сході – сухо. У Запоріжжі та на Донеччині й Луганщині температура подекуди сягатиме +7+9 градусів тепла. 

погода грудень