Про це повідомляє Медіа агентство АСС з посиланням на 24 канал. 

Бійці 49-го окремого стрілецького батальйону «Карпатська Січ» на честь загиблих побратимів підняли українські прапори над Ямполем та Тернами на Донеччині.

Селище міського типу Ямпіль розташоване в Лиманській міській громаді Донецької області. Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну 29 квітня ворожим військам вдалося його захопити. Під час штурму населеного пункту Ямпіль на Донеччині, загинули командир роти Микола Озеров – позивний «Крим» та кулеметник Владислав Стасів – позивний «Динамо».

Новини Медіа агентства АСС є у Viber

«Особливо хочу сьогодні відзначити бійців 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади і 54-ї окремої механізованої бригади за незмінну хоробрість і героїзм на Сіверському та Бахмутському напрямках. А також наших військовослужбовців 214-го окремого стрілецького батальйону, Сил спеціальних операцій і 103-ї окремої бригади тероборони за звільнення Ямполя», – сказав президент Володимир Зеленський. 

Деокуповані Греківка та Макіївка

Також сьогодні стало відомо про звільнення селищ на Луганщині – Греківки та Макіївки. Про це свідчать дані карти.

Українські захисники підняли синьо-жовті прапори ще у кількох селищах на Донеччині та Луганщині

До слова, сьогодні очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що про початок деокупації Луганщини вже можна говорити офіційно.