Відомо, що вбивця – 21-річний Вадим Шишимарін. Він входив до складу 4-ї танкової Кантемирівської дивізії московської області. Цивільного мешканця Сумщини він розстріляв 28 лютого після втечі від ЗСУ. І саме він убив 62-річного мешканця селища міського типу Чупахівка. Чоловік вів узбіччям дороги велосипед, а також розмовляв телефоном.

Що ж стосується самого окупанта, то його колону розбили ЗСУ. Відтак, йому та ще чотирьом російським військовим довелося втікати на автомобілі, який вони перед тим обстріляли. Тож на цьому транспортному засобі загарбники заїхали в село. А дорогою вони натрапили на чоловіка, котрого і наказали Шишимаріну вбити. Усе задля того, щоб місцевий мешканець не попередив інших про окупантів.

Медіа агентство АСС є в Instagram

Російський військовий прицільно крізь прочинене вікно розстріляв мешканця Чупахівки. 62-річного чоловіка він убив з допомогою автомата Калашникова. Цивільний загинув на місці усього за декілька десятків метрів від власного помешкання.

Шишимаріна невдовзі взяли у полон. Зараз російський військовий перебуває під вартою. Уже відомо про те, що прокурори, а також слідчі СБУ зібрали достатньо доказів. Вони свідчать про те, що російський військовий порушив закони та звичаї війни, а також навмисно вбив мирного мешканця. За це загарбникові світить ув'язнення на термін від 10 до 15 років.

Читайте також: Ще більше техніки та живої сили: втрати рашистів у війні проти України