Про це під час засідання уряду 8 вересня повідомив прем'єр Денис Шмигаль. Він зазначив, що таким чином можна буде уникнути введення чергового локдауну, пише ІА АСС з посиланням на 24 канал.

Комісія з ТЕБ та НС проводитиме регулярні засідання

Глава уряду зауважив, що зростання кількості хворих зафіксували з настанням осіннього періоду. Через це регулярними стануть засідання Державної комісії з ТЕБ та НС. Головний важіль для боротьби з коронавірусом, зауважив прем'єр, це – вакцинація.

«Це єдиний спосіб захисту від важких наслідків коронавірусу. Від початку вакцинальної кампанії щеплення отримали майже 5,7 мільйона українців, повний курс – два щеплення – пройшли 4,4 мільйона українців», – розповів Шмигаль.

Прем'єр наголосив на важливості імунізації освітніх колективів – особливо це стосується шкіл. Від цього залежить, частково, перехід на дистанційне навчання.

Раніше про ймовірний перехід у жовту зону попереджав Ляшко

Зазначимо, що раніше міністр охорони здоров'я повідомляв міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко. Він наголошував, що освітнім закладам уже помалу треба готуватись до переходу на онлайн-навчання. В очному режимі зможуть працювати лише ті заклади, де щеплення проти COVID-19 отримали 80% персоналу.