Про це йдеться у дописі Facebook-сторінці Міністерства охорони здоров’я (МОЗ), пише МА АСС з посиланням на РБК-Україна.
«Рекомендуємо переглянути меню та раціон на користь швидкого, легкого і того, що не швидко псується. У літній період великою частиною харчування можуть стати овочі та фрукти, які можуть зберігатися і без холодильника. Страви потрібно робити якомога простішими, з мінімальною кількістю інгредієнтів. Найкраще зберігаються добре виварені або протушковані продукти», - пише МОЗ.
Наші новини є у Facebook
- продукти, які зберігались при температурі вище +4 довше двох годин, можуть бути небезпечними;
- викидайте продукти, які мають сумнівний вигляд або ж запах;
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами