ЗСУ поцілили по об'єктах в Чорнобаївці, Олешках та Новій Каховці

Загалом наші захисники влучили по 5 ворожих об'єктах. Поблизу Нової Каховки – 2 цілі, по одній – у Чорнобаївці, Олешках та Брилівці.

«У Брилівці вийшло особливо круто. Уточнюємо дані про постраждалих мирних жителів, поки що попередньо таких немає»,
– наголосив Соболевський.

Заступник голови облради звернувся до жителів тимчасово окупованих територій Херсонщини. Він зазначив, що ЗСУ «дуже круто» насипають росіянам і це – лише початок.

Місцевим жителям слід триматись подалі від ворожих об'єктів

Людям, які з певних причин не змогли евакуюватись, Соболевський порадив триматись якнайдалі від ворожих об'єктів військової інфраструктури.

«Від ваших дій може залежати життя та здоров'я і ваше, і ваших близьких. ЗСУ продовжуватимуть завдавати ударів, бо немає іншого способу звільнити наших людей і нашу область», – додав Соболевський.

У Брилівці поцілили в залізничний вокзал, – Хлань

Радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань повідомив деталі успішної роботи ЗСУ. Він зазначив, що у Брилівці потрапили у залізничний вокзал. Це був один із найважливіших логістичних центрів окупантів.

«росіяни якраз притягнули туди техніку і боєкомплекти – все згоріло. Дещо навіть не встигли розвантажити. Люди повідомляють про гучні вибухи та детонацію», – наголосив Хлань.

Дивіться нас на YouTube