"Здорове харчування як стиль життя" є основним лейтмотивом Міжнародного екологічного конкурсу валеологічного спрямування "Смачно, корисно, барвисто", що дев'ятий рік поспіль організовує відділ охорони здоров'я і соціальних питань мерії Вроцлава під почесним патронатом Природничого університету м. Вроцлава.
Серед 2509 учасників Національного етапу конкурсу четверо учнів міста Чернівці посіли призові місця:
І місце в номінації „Ода овочу" - ЧЕБАН АНДРІЙ, учень 4 класу ліцею №4, вихованець гуртка КЗ ЧОЦЕНТУМ (керівник - ЧЕБАН Т.Н.);
II місце в номінації "Мода на кухні" - МАКСИМЮК МИХАЙЛО, учень 6 класу ЗОШ № 4 (керівник - ВЕРБОВСЬКА С.В.);
III місце в номінації "Мода на кухні - СТОЛЯР АНАСТАСІЯ, вихованка гуртка МЦНТТУМ (керівник - КУКСАНОВА Т.В.);
III місце в номінації «Лялька з шухляди на кухні» - КІРІЯК АННА, учениця 1 класу ЗОШ № 4 (керівник - КІНЕР Т.М.).
Вручивши подяки учням міський голова Олексій каспрук на Міжнародному чемпіонаті з кулінарного і кондитерського мистецтва "BESTCookFEST Junior -2016".
Читати ще: Солодкі квіти і найпопулярніша їжа - молоді кулінари змагаються у Чернівцях
Джерело: osvitacv.com
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами