Не порушуючи 6-річної традиції, заставнівські ґаздині впродовж тижня працювали всі разом: накрутили голубців, наварили начинки, наробили ковбас, накоптили риби, напекли солодощів. Все для того, аби наші солдати на Сході України відчували, що про них дбають, щоб вони відчули на Новий рік і Різдво смак маминих страв.
На подвір’ї сотника Марії М’якоти цілий тиждень тривали роботи з підготовки до 40-ї, ювілейної відправки, пише Заставна Сьогодні. Із продуктами допомогли меценати та благодійники.
Отож, жінки й чоловіки «Заставнівської волонтерської сотні» наготували дуже багато м’ясної продукції: буженину, котлети, відбивні, закрили в банках квасолю з м’ясом, наквасили декілька діжок капусти, приготували капусняк із свинячими реберцями, дорошівчани - волонтери спекли в печі смачну «бабу», а заставнівськігаздині - начинку з курячим м’ясом, «накрутили» декілька баняків голубців, закоптили заставнівську рибу, додали до цього сало в спеціях, солодощі, хліб, яблука, різні овочеві та м’ясні закрутки тощо. Повний бус гостинців відправили на передову.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами