Переможцем шоу став Павло Серветник. 25-річний кухар з Херсонської області став володарем мільйона гривень.
"Перемога на "МастерШеф. Професіонали" – це дуже круто. Але якщо порівнювати мене з кухарями з бурси – я молодець, але якщо з Жоаном Рока, кращим шефом в світі, то я нікчема. Мені потрібно ще багато чому навчитися і старанно працювати, щоб досягти поставлених цілей", – каже Павло.
На початку випуску в павільйон зайшли шість кращих кулінарів: Катерина Пєскова, Алік Мкртчян, Олександр Абрамов, Павло Серветник, Юлія Прохода і чернівчанин Юрій Негрич. Далі їх залишилося троє. Але вже зараз відомо ім'я єдиного переможця.
Юлія Прохода вирішила через смаки описати протягом життя людини, і подала суддям "Дитинство", "Юність" і "Зрілість". А концепція Павла Серветника полягала в приготуванні органічних локальних продуктів.
Читати ще Фінал шоу Холостяк-9: Микита Добринін зробив свій вибір (ФОТО, ВІДЕО)
Павло приготував в якості основної страви – качину грудку з соусом з копчених курячих жовтків, з щучої ікрою, спіруліна і ферментованої капустою. На закуску – рапани з грибами, вершковим маслом, чорним часником і бейгл з гречаного борошна і гарбузовим насінням. На десерт – "динаміт" з японського бісквіта з мусом з 7 станів молока.
Саме це меню стало виграшним в першому сезоні "МастерШеф. Професіонали".