Про це повідомляє Департамент освіти і науки Чернівецької ОДА.
У кулінарному змаганні вони мали визначити найкращих серед майже сотні учасників конкурсу. Позмагатися у майстерності в різних номінаціях мали можливість і учні Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ.
Читайте також: Загальнокомандне перше місце на Всеукраїнській гімназіаді здобули українці. З перемогами і чернівецькі спортсмени
У номінації "Приготування страв з риби, морепродуктів" Ришку Вікторія здобула бронзову медаль.
У номінації "Приготування страв з м'яса" Брольо Едоардо здобув бронзову медаль.
У номінації "Страви оттоманської кухні" Чиж Марина здобула бронзову медаль.
У номінації "Страви аутентичної національної української кухні" Пухальський Андрій здобув бронзову медаль.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами