У конкурсі взяли участь більше 200 учасників із 10 країн світу (Туреччина, Німеччина, Хорватія, Сербія, Болгарія, Монголія, Азербайджан, Китай, Білорусь та Україна). Серед них – студенти Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Про це повідомляють Вижницькі Обрії.
Конкурсанти у 22-х номінаціях змагалися за визнання і статус кращих професіоналів у кулінарному і кондитерському мистецтві, ресторанному сервісі.
Читайте ще: Солодкі квіти і найпопулярніша їжа - молоді кулінари змагаються у Чернівцях
108 учасників змагань взяли участь у 9-ти номінаціях індивідуального практичного класу – «Вегетаріанська страва», «Страва з м’яса», «Страва з м’яса птиці», «Сучасна кухня», «Паста», «Страва з риби», «Страва автентичної кухні», «Ресторанний десерт» та «Карвінг». І саме у цій категорії конкурсу у номінації «Страва з риби, гідробіонтів або їх поєднання» виступив Сергій Лейбюк, студент третього курсу Чернівецького торговельно-економічного інституту. Він представив страву «Дорадо під соусом «Біск» з лососевим мусом», яка принесла йому «золоту» медаль та перемогу в номінації.
До речі, Сергій уже вдруге взяв участь у Міжнародному конкурсі. У 2017 році він здобув бронзова медаль.
Вам буде цікаво: «FoodLandBukovina-2017» - чемпіонат кулінарного мистецтва
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами