Фестиваль кулінарного та кондитерського мистецтва «Територія смаку»триває у Чернівцях.
Студенти Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ презентують професії «Кухар», «Кондитер», «Офіціант», «Бармен». На Соборній площі організували виставку-презентацію страв з овочів та фруктів, а також пригощають дерунами, оладками з кабачків, млинцями з різними начинками, гарбузовим, яблучним й грушевим мусом всіх охочих.
Також проводять майстер-класи з приготування холодних закусок, страв з м’яса й птиці, а також сервірування столу та складання серветок
Триває також аиставка творчих робіт учнів училища: карвінг та картини з круп, шоколаду, мастики
Читати ще: Чернівецькі студенти - серед переможців Міжнародного кулінарного фестивалю.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами