Фахівці обстежили, в яких санітарних умовах працюють та надають послуги підприємці, а також чи дотримуються вони карантинних вимог в умовах «червоної» зони. Про це пише ІА АСС з посиланням на Держпродспоживслужбу області.
Так, під час перевірки у третьому секторі ринку працівники служби виявили кіоск з приготування та продажу шаурми з численними антисанітарними умовами.
Наші новини є у Facebook
«Фізична особа підприємець АльБукай Халіль ігнорує всі санітарні норми і правила, а також карантинні вимоги. У кіоску відсутні дезінфікуючий засіб для прибирання приміщень та поверхонь, не організовано збір використаних засобів індивідуального захисту органів дихання, немає проточної води для миття рук (руки працівники миють у відрі з брудною водою), не проводиться регулярне прибирання, не вимірюється температура тіла перед початком роботи, їжу готують на відкритому повітрі, що заборонено в умовах «червоної» зони епідемічної небезпеки», - повідомляє Держпродспоживслужба.
Як повідомляє відомство, на власника цього кіоску неодноразово вже складалися протоколи про адміністративне правопорушення за недотримання карантинних вимог. На сьогодні працівники служби надали йому рекомендації для усунення виявлених порушень з відповідним терміном їх виконання.
Дізнавайтесь інші новини Буковини.
Ще одне порушення карантинних вимог Держпродспоживслужба області виявила в цьому ж секторі в магазині-кафетерії «Кавоманія». На підприємця фахівці склали відповідний протокол.
Загалом, Держпродспоживслужба встановила, що у звичному режимі на «Калинівському ринку» функціонують продуктовий сектор, м’ясо-молочний павільйон. На ринку 90% підприємців дотримуються карантинних вимог.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами