Десь були проблеми із водою, десь витяжка на кухні не працювала, продукти були без сертифікатів якості або неналежно зберігались.
Про це розповіла керівниця Департаменту Оксана Палійчук.
"На основі моніторингу та довідок, які ми постійно отримуємо від Держпродспоживслужби, ми звернули увагу на ті заклади, де було найбільше порушень. Ми рекомендували керівникам управлінь освіти притягти до дисциплінарної відповідальності сімох директорів, до яких було найбільше претензій щодо організації харчування у школах".
Читати ще: Три буковинські школи отримали 85 планшетів для участі в експерименті
Вказати на неналежний контроль щодо організації харчування та рекомендувати за наслідками перевірки притягнути до дисциплінарної відповідальності керівників закладів освіти, з вини яких допущені порушення, ідеться у документі колегії Департаменту:
Швеця Анатолія Федоровича, директора Острицького ЗЗСО І-ІІІ ст. Острицької ОТГ,
Павленко Жанну Василівну, директора Острицького НВК Острицької ОТГ;
Агатія Віктора Володимировича, директора Ржавинецького НВК Юрковецької ОТГ,
Бачинську Надію Анатоліївну, директора Заставнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Заставнівського району;
Пайлика Василя Івановича, директора Недобоївського ЗЗСО І-ІІІ ст. Недобоївської ОТГ;
Скидана Юрія Васильовича, директора Усть-Путильської ЗОШ І-ІІ ст. Усть-Путильської ОТГ;
Поповчук Світлану Василівну, в.о. директора Чернівецького професійного будівельного ліцею.
Нагадаємо: Шведські столи у школах Чернівців просто… зберігаються
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами