Патріотичний буфет, дегустація нових сортів хліба та концерт – так у Чернівецькому державному комерційному технікумі пройшов День відкритих дверей. Абітурієнти, які іще в пошуках своєї професії, могли завітати у навчальний заклад та дізнатися більше про, те чим живуть тут студенти.
Анна Скіцько вже 3 з половиною роки навчається у Чернівецькому державному комерційному технікумі на спеціальності «Товарознавство і комерційна діяльність». Каже, у неї до цього неабиякий хист. Та спеціалістом стала дівчина лише у технікумі. Свої знання продемонструвала абітурієнтам у День відкритих дверей.
Анна Скіцько, студентка: «Ми побачили ці нові сорти і зацікавилися, як абітурієнти відреагують на ці сорти, як їх оцінять. Цей з добавками кукурудзяної крупи, свіжої моркви та льону. Цей хліб – грано житній, дуже дієтичний, низькокалорійний. Хліб грінленд – він з добавками пшеничного зерна».
Кожен студент, теоретичні знання закріплює на практиці у провідних підприємствах, які радо співпрацюють із технікумом.
Галина Божик, директор Чернівецького державного комерційного технікуму: «Ми співпрацюємо з більше ста роботодавців Буковини. Тому що наші студенти проходять навчальну практику, виробничу, переддипломну практику. І відповідно виробнича практика, вона проходить на діючих підприємствах. Це ті підприємства, на яких не тільки проходить практика, а де і багато наших студентів і працевлаштовані».
Вступити в технікумі можна на спеціальності «Виробництво харчової продукції», «Товарознавство та комерційна діяльність» та «Бухгалтерський облік». Більшість педагогів тут найвищої категорії. Кожен до справи підходить професійно та креативно.
Галина Божик, директор Чернівецького державного комерційного технікуму: «Люди, залюблені в свою справу, закохані в свою роботу, які віддають душу, віддають свої вміння, терпіння, ентузіазм для того, щоб виховати справжніх фахівців. Разом з тим, це педагоги – новатори, педагоги-патріоти».
Традиційно педагоги та студенти технікуму до Дня Гідності та Свободи влаштували «патріотичний буфет»: кожен охочий міг купити домашні десерти та випічку, вкинувши гроші у скриньку. Зібрані кошти технікум передає волонтерам на потреби атовців.
Василь Плішка, студент: «Це вже в традицію у нас ввійшло – допомагати нашим воїнам АТО. От в нас стоїть скринька з кришечками, ми здаємо кришечки, студент кидає кришечку, і ми здаємо їх на протези нашим воїнам. Сьогодні день відкритих дверей на любий день відкритих дверей ми проводимо цю акцію, тобто наші гості приходять гості купляють наші вироби, і всі виручені кошти ми передаємо волонтерам, які дальше передають на те, що потрібно нашим воїнам».
Також для абітурієнтів влаштували концерт: бухгалтери презентували колекцію одягу та заспівали про пісень про свою професію. Щороку технікум випускає у світ десятки кваліфікованих кадрів. Викладачі та студенти запрошують талановитих абітурієнтів на навчання і обіцяють, що навчальний процес буде захопливим.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами