Дізнатися усе найцікавіше про відомий десерт можете нижче, а спробувати цю смакоту пропонуємо у кав'ярні "Чашка" (вулиця С. Бандери, 7 та проспект Незалежності, 115).
Профітролі та еклери — це геть різні поняття. Але від цього не менш смачні! Між іншим, вони чудово смакують з кавою.
А ви любите каву? Пропонуємо перевірити:
Профітролі.
Вони мають округлу форму і доволі маленькі розміри. Як і еклери, можуть начинятись заварним кремом. Але це не обов’язкова умова. У якості начинок використовують масляний чи шоколадник крем, збиті вершки, а ще - це можуть бути і не солодкі начинки (або ж взагалі без нічого). Такі профітролі стануть чудовим замінником хлібу до якогось супчика!
Еклери.
Раз ми почали порівнювати параметри, то на відміну від профітролів, еклери мають продовгувату форму, а розміри можуть бути як маленькі, так і великі. Вони виникли пізніше за профітролі і завжди були лише десертною стравою.
До речі, гурмани! Ось вам іще один десерт, який доволі схожий з вищезгаданими. Називається він – «шу» і являє собою булочку з заварного тіста зі зрізаною верхівкою. Цей десерт наповнюють збитими вершками або ж кремом і знову «накривають» зрізаним вершечком
Після прочитаного вам теж захотілося солоденького? Тоді гайда смакувати десерти у кав’ярні «Чашка». І не відмовте собі у задоволенні випити гарної кави або чаю!
Інформація на правах реклами
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами