Сироварня тут постала на місці старої занедбаної лазні. А облаштували її за кошти громади, Австрійської Агенції Розвитку та Програми Розвитку ООН. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА, пише ІА АСС.
Дивіться нас на YouTube
«Наша сироварня «Добрі ґазди» виготовляє сири за голландською, австрійською та італійською технологіями. Наразі це не лише місце буковинського смаку, її також включено до одного із найпопулярніших туристичних маршрутів Чернівецької області», - сказав голова Глибоцької територіальної громади Григорій Ванзуряк.
Читайте також: У мережі з'явилося нове відео із краєвидами Буковинських Карпат (ВІДЕО)
Як повідомляють у Чернівецькій ОДА, сири на підприємстві виготовляють кваліфіковані технологи, яких навчали європейські спеціалісти. Також працівники переймають досвід у найкращих українських сироварів. Вони працюють на сучасному обладнанні, впроваджуючи власні методики сироваріння.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами