Такі дані одержано у результаті опитування українців, яке провела громадська організація ReThink.
"Респонденти у середньому викинули 15% їжі із новорічного столу", - розповідає Роман Пучок, співзасновник громадської організації ReThink.
- Якщо новорічний стіл коштував у середньому 1615 гривень на компанію з чотирьох осіб, то 237 гривень з цієї суми відправили у смітник.
Отже, загалом, за нашими підрахунками, втрачено продуктів приблизно на 2,2 мільярда гривень!
Варто зауважити, що 14% респондентів стверджували: не викидають взагалі нічого".
Читати ще: Ціни на м’ясо у 2018 році продовжать зростати – експерти
Джерело: expres.ua
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Дякую, я вже з вами